Novice spletnega mesta

LIBRES RAČUNOVODSTVO zaposli računovodjo za nedoločen čas.

LIBRES RAČUNOVODSTVO zaposli računovodjo za nedoločen čas.

od mag. Darinka Kamenšek -
Število odgovorov: 0

Sedaj imate priložnost, da se pridružite uspešnemu ter uveljavljenemu družinskemu  podjetju, ki je na trgu prisotno že 25 let.

Cenimo strokovnost, produktivnost in zanesljivost. To seveda tudi primerno nagradimo z konkurenčnim plačilom, maksimalnim regresom in tudi izplačilom poslovne uspešnosti.

 Imamo urejene delovne pogoje v lastnih prostorih (BTC Ljubljana) z lastnim parkiriščem.  Delo poteka v prenovljenih pisarnah s sodobno računalniško opremo. Delovni čas je gibljiv: prihod je možen od 6.30 do 8h in odhod od 13h do 16h.

Področje delovnih nalog:

 Opravljanje računovodskih storitev za gospodarske družbe. Knjiženje poslovnih dogodkov, obračun osebnih prejemkov, obračun DDV, izdelava letnih in medletnih računovodskih izkazov in priprava razkritij za potrebe financiranja pri bankah.

Zaposlimo osebo, ki jo veseli delo v računovodstvu  in bo samostojno izvajala  storitve za mikro in majhne gospodarske družbe in samostojne podjetnike.  Poznati je potrebno SRS in davčno zakonodajo ter samostojno izdelovati obračune, poročila in računovodske izkaze.  Pričakujemo strokovno in  komunikativno osebo, ki je pripravljena reševati  probleme in sodelovati v timu.

V kolektivu se zavzemamo za medsebojno pomoč med sodelavci in ustvarjamo delovno okolje, ki temelji na dobrih medsebojnih odnosih.

Prijave sprejemamo preko elektronske pošte na naslov: sonja.kobilsek@libres.